T & B Hansen Installasjon AS

Tjenester

Privat

Trenger du nye stikkontakter?

Renovering av din elektriske installasjon? Råd om energisparing? Ingen jobber er for små eller store for oss.

I vårt idésenter kan du se og prøve ulike alternativer innen belysning, varme og styringssystemer og få hjelp til å finne løsninger som er skreddersydd etter dine ønsker.

Våre ansatte holder seg oppdatert innen de beste produktene og mulighetene som finnes på markedet. Med vår fagkunnskap, skal du få trygge elektriske løsninger som øker komforten og kutter strømforbruket hjemme eller i fritidsboligen.

Vi kan også ta en el-sjekk i boligen din, utføre service på eksisterende anlegg, montere flere strømuttak og alt annet du måtte trenge av hjelp til det elektriske.

Kom innom vårt idésenter i dag eller ta en telefon til oss, så skal vi hjelpe deg!

Næring

Som daglig leder har du ansvaret for at det elektriske anlegget til enhver tid er i forskriftsmessig stand.

La oss ta oss av det elektriske i din bedrift.

Vi kan ta oss av internkontrollen for deg, avdekke brannfarer, øke strømkapasitet, rykke ut ved strømstans og gi deg råd om belysning og energi som sikrer bedre arbeidsmiljø og lavere driftskostnader.Internkontroll skal gjennomføres minst annethvert år og er myndighetspålagt. Et stabilt og sikkert elektrisk anlegg gir kontrollert produksjon og redusert energiforbruk. Det hindrer også forsinkelser eller stans i driften. Vi kan ta oss av all internkontroll for deg!

Vi kan også utføre termografering. Det er en teknikk som brukes til å avdekke feil og svakheter som kan forårsake strømstans og brann. Vi kan selvsagt også gi råd om alarmanlegg, nødlys o.l. for å bedre sikkerheten for dine ansatte.

Du kan inngå serviceavtale med oss, slik at du alltid har en elektriker tilgjengelig som kjenner til ditt elektriske anlegg og som kan rykke ut kjapt hvis problemer skulle oppstå.

God belysning er viktig for både arbeidsmiljøet og økonomien. Elektromiljø har lysrådgivere som hjelper deg å ivareta begge deler. Vi bistår også med energirådgivning, slik at du kan drifte lokalene mer lønnsomt med energieffektive systemer for belysning og varme.